Napsugár Presszó

Biatorbágy

Image

Kik vagyunk?

Napsugár presszó

A Napsugár Presszó jelenlegi formájában 2004 óta várja vendégeit. Fontos számunkra a vendégek elégedettsége valamit a minőség folyamatos fenntartása. Igyekszünk újra és újra megújulni, egyre változatosabb kínálattal várni vendégeinket , valamint kollégáink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy a változó igényeknek megfelelően ki tudjuk szolgálni a betérő vendégeket. Beszállítóink elismert cégek, mindannyian a minőséget képviselik. Kávézónk remek helyszíne lehet egy kellemesen eltöltött bartáti beszélgetésnek, de akár ünneplő társaságoknak is szívesen helyet adunk.

``A legjobb kávézó a környéken!”

Egy étterem története, soha nem teljes! Mindig van valami felfedeznivaló. A Napsugár Presszó egy üde színfoltja Biatorbágynak. Szívesen látjuk nap mint nap törzsvendégeinket, valamint mindig örömmel fogadjuk a betérő vendégeket is. Jelenleg a Caffé Perté kiváló minőségű kávéival készítjük koffein tartalmú, valamint koffein mentes italainkat.

Varga Gyula Balázs, Tulajdonos

Image

Nasugár Presszó

Biatorbágy

Igyekszünk, a megszokottól eltérő szemlélettel kiszolgálni, vendégeinket. Ettől is vagyunk olyan különlegesek. Nálunk nemcsak egy finom kávét kaphatsz, hanem megpihenhetsz a napi rohanás közben. Megpróbálunk olyat adni neked, ami előre mozdítja a világod, amitől a tested és a lelked, egyensúlyba kerül.

Varga Gyula Balázs

Hol vagyunk?

Térj Be hozzánk!

2051 Biatorbágy, Kossuth Lajos u. 1, Magyarország

Image

Kérdésed van?

Hívj minket!

Telefon: 06-30-642-9947